čtvrtek 3. ledna 2013

ČSFD.cz 3.1d

Opraveno načítání filmu, který je v ČSFD.cz nalezen jedinečný (Trainspotting, Manderlay, Elizabethtown, Vesničko má středisková) Jakékoliv problémy prosím hlásit v diskusi, ideálně s názvem filmu...

Ke stažení:
Verze 3.1d
metadata.csfd.cz-3.1d - stahovač informací z csfd.cz

13 komentářů:

  1. Zdravím,
    nejdříve chci poděkovat za super věc. A zároveň se zeptat jak zprávě mít pojmenovaný složky. Mám pár filmů které mi to špatně rozpoznalo. Například film ve složce Dobrodruh (1987) má informace z Dobrodruh (1983). Dále Fantomas se zlobí (1965) z má info od z filmu Fantomas (1964). Můžete mi porad jak tento problém odstranit? Jen nějaká možnost nastavit data ručně? Moc děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jedna otázka je třeba mít rok ve složce v závorkách nebo může být rovnou za názvem filmu.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    v XBMC - v detailu filmu je tlačítko Obnovit (asi bude záležet na konkrétní verzi a skinu xBMC). V tomto případě XBMC nabídne _všechny_ filmy, které názvu odpovídají (při akutalizaci knihovny bere pouze první). Takže patrně ten chtěný film bude na druhém či třetím místě.

    -ld

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Děkuji za super práci :) jen by mne zajímalo jestli je možné nějak rozchodit extrathumbs?

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím. Pri pokuse načítania info z CSFD mi vypíše : Server je pravdepodobne nedostupný. Môžte mi poradiť ako tento problém odstrániť, ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravim, mam problem dnes se mi najednou u verze "c" kdyz dam nacist film objevila hlaska, ze "informace nenalezeny" a k filmu se nepriradi cover ani popis. Zkusil jsem tedy up na verzi "d" a dela to same. Nevite kde je problem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uz vse v poradku, asi nejaky vypadek u xbmc. Diky za skvely doplnek.

      Vymazat
  8. Ahoj. Dnes mi scrapper přestal stahovat děj u videí. Zobrazuje se jen název filmu. Verze Xbmc Frodo. Děkuju a vážím si tvojí práce na tomto skvělém doplńku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rovnaky problem aj tu na Xbmc Frodo od dnesneho dna...

      Vymazat
  9. Ahoj,
    mám takový problém. filmy mám pojemenované v angličtině, ale složky ve kterých jsou uloženy jsou v češitně. Problém mám, že u některých filmů mi po aktualizaci knihovny vznikly sice fanarty a postery atd. ale název je v angličtině v závorce a chybí kompletní popis v CZ s CSFD. Dal jsem si tedy informace o filmu, pak obnovit a zadal jsem nabízený název filmu z CSFD. V konkrétním případě Černý jestřáb sestřel (Válečný,USA, bla bla bla). On mi provede aktualizaci a přesto, že jsem ho odkázal na film z CSFD,nic z toho CSFD nestáhne. Přejmenuje film z Černý jestřáb sestřelen na (Black hawk down) a v informacích o filmu nic není. Tohle mi dělá u vícero filmů. Co s tím. ? Díky.

    OdpovědětVymazat
  10. Problém vyřešen novou verzí.

    OdpovědětVymazat