neděle 7. července 2013

ČSFD 3.2c

[fixed] Oprava stahování názvů filmu při třídění dle anglického názvu.
[fixed] Oprava stahování posterů z čsfd.cz.

Jakékoliv problémy prosím hlásit v diskusi, ideálně s názvem filmu...

Ke stažení:
Verze 3.2c
metadata.csfd.cz-3.2c - stahovač informací z csfd.cz

65 komentářů:

  1. Instalacia poslednej verzie na cistu instalaciu XBMC FRODO hlasi : CSFD.CZ nesplnene zavislosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj staci spustit xbmc jako spravce, na Linuxu: "sudo xbmc"

      Vymazat
  2. Zkus nejdřív nainstalovat některou z předchozích verzí, poté nejnovější.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, šikovný plugin, mám ale problém: většina filmů se mi v XBMC zobrazí s anglickým názvem v závorkách, některé filmy (převážně české) se zobrazí bez názvu, a jen minimum správně (český název). Nevíš co s tím?

    Btw, nešlo by zdrojáky hodit na github?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ten samý problém.

      Vymazat
    2. Zkuste se podívat do nastavení pluginu, tam jsou různé volby týkající se stahování názvu (třídění, stahování pouze českého názvu, ..) tak jestli tam nemáte nějakou nesmyslnou kombinaci..

      Vymazat
    3. No já si tedy XBMC teprve rozchodil (na Xtreamer Ultra 2) a tento doplněk tam mám poprvé. Ale když se podívám do nastavení doplňku - nemám tam zhola nic, natož něco k nastavení. Taky bych rád český název.

      Vymazat
  4. Ahoj, potřebují kontakt na autora tohto webu, jde o xbmc, nabízim praci, prosím ozvi se mi na mail: macecek@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  5. zdravím, především bych chtěl poděkovat za skvělej prográmek.Ale jedna věc mě zajímá. Je možné nějak přiřadit jiný profil filmu než co plugin sám přidělí ?

    OdpovědětVymazat
  6. zdravím.. neporadí mě někdo co dělám špatně? stále mi to hlasí že se nejde připojit k serveru a žádné informace to nestáhne.. verze xbmc je 12.2 frodo

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, mužeš prosim overit scrapovani filmu:
    http://www.csfd.cz/film/1325-vladce-temnot/
    http://www.csfd.cz/film/10135-forrest-gump/

    Možná se ti povede upravit kod, aby obsah filmu byl v xbmc poradku. diky

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, prosím Te , ozvi se mi na mail macecek@hotmail.cz
    DIKY !

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Asi podobně jak psali výše - načítá mi to anglický název filmu a v závorce ten samý - White House Down (útok na Bílý dům není nikde). Podobně u filmu SAW 3D (SAW 7 česky) mi to ale načte první díl SAW (1)
    Jestli můžu mít dotaz - to se musí opravovat každý film jednotlivě, nebo to je nějaká chybka ve scraperu?

    OdpovědětVymazat
  10. caute ... chcem poprosit o radu, ked som dal stiahnut info k filmom z csfd napisalo mi ze sa neda pripojit k serveru a nic mi nestiahne ... diky

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj. Zrovna jsme našel chybičku - v muzikálu Mamma Mia! r. 2008 - v popisu to načítá samé nějaké nesmysly.
    Díky za opravu!

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravim, vcera jsem aktualizoval na novou verzi a stahovani jelo, ale dnes zase pise "nelze se pripojit ke vzdalenemu serveru". Zkousel jsem na Edenu i Frodu. Jeste nekdo ma problem, nebo je to jenom na mem prijimaci? :-)

    OdpovědětVymazat
  13. zdravim ... mne takisto pise ze nejde pripojit k vzdialenemu serveru a neviem s tym pohnut. diky za radu

    OdpovědětVymazat
  14. Jede tento plugin nekomu na xtreamer ultra 2? Openelec for ion 3.2.4 xbmc frodo 12.2. Nebo je to plugin jen pro windows a android a buh vi co vsechno a openelec ne. Dikt

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, scrapper funguje, jen mi jako hlavní načítá náhledy s originálním názvem, jak to udělat aby byly česky. díky za radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nastavení si můžete zvolit jestli náhledy mají být česky (z csfd.cz) a nebo originální (z imdb.com). Ale na csfd.cz jsou postery v docela bídné kvalitě.
      -ld

      Vymazat
  16. Nevim, ale scraper pri stejnem nastaveni neumi najednou scrapovat dle ceskeho nazvu filmu. Doposud jsem vzdy mel filmy pojmenovany dle ceskych nazvu tak jak jsou na csfd a fungovalo to. Scraper dnes nasel jenom ty filmy, kde se anglicky nazev zhodoval s ceskym.

    Napr. Cliffhanger a Seabiscuit najde v pohode.
    Ale Bláznivá, zatracená láska nebo Temný rytíř nenalezne a stale poptava ze mam film prejmenovat aby ho mohl najit. Kdyz ho prejmenuji na anglicky, najde ho a stahne fotky a csfd obsah.

    OdpovědětVymazat
  17. Dnes jsem se rozhodl predelat XBMC databazi a stahnout informace ke vsem asi 800 filmum znovu, ale nejak to ted blbne. Asi 1/3 filmu to proste při vyhledavani preskoci, 1/3 najde spatny nazev, coz bylo tak mesic zpet opravdu ojedinele, a 1/3 spravne. Filmy mam pojmenovane ceskym nazvem presne podle CSFD. Na cem to zalezi netusim, třeba Vetřelec preskoci, ale Zasažen bleskem nakde bez problemu.

    OdpovědětVymazat
  18. Asi už jsem přišel na to, proč scraper občas přestane fungovat a píše, že se nemůže připojit ke vzdálenému serveru.
    Jde o to, že když máte velkou databázi filmů, tak velmi rychle tahá informace ke spoustě filmů. CSFD to pravděpodobně vyhodnotí jako nějaký útok a na nějakou dobu (u mě to je většinou 2-3 dny) zablokuje IP.
    Schválně zkuste jít přímo na CSFD, když scraper přestane fungovat. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Předně moc děkuji za tento skvělý scraper. Jsem s ním maximálně spokojen, ale rád bych se zeptal na jednu věc, které nerozumím.
    Když mám filmy ve složkách odpovídajících názvu filmu, scraper film najde a otaguje včetně posteru. Tento pak vidím, když v XBMC najedu na složku. Nicméně když přejdu do složky a najedu na soubor, poster tam není (ale když si dám info, tak všechny ostatní informace o filmu tam jsou).
    Je to scraperem, nebo nějakým nastavením XBMC?

    OdpovědětVymazat
  20. Dobrý den,

    chci se zeptat jak bych naistalovat metadata.csfd.cz na xbmc 12.3 Frodo protože složku scrapers jsem nenašel nicméně jsem to vložilo do system->library->video ale pak už si nevím rady jak přidat stahovač v XBMC 12.3 nikde jsem tam nenašel neco jako nainstalovat nový stahovač nebo neco podobného.

    Když chci změnit stahovač tak kliknu pravím na D:// a kliknu na zmenit obsah pak zvolím získat více tak mám soupis asi stahovačů ale nevím jak tam přidat CSFD... prosím moc poradíte někdo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáhni si http://goo.gl/v6oMG nerozbalovat, jen to ulozit nekam na disk. Pak v xmbc-system-doplnky (add-ons)-instalovat ze zip. Pak zadas cestu k tomu stazenemu archivu a probehne instalace. No a pak uz udelas to, co jsi psal-zmeni obsah atd.,uz by tam mel byt csfd.

      Vymazat
  21. Zdravím, chci se zeptat, jestli je možné nějak nastavit, aby mi scrapper stahoval anglické názvy filmů ale zároveň český popis? mám filmy v angličtině a překládá mi to názvy do češtiny. Díky

    OdpovědětVymazat
  22. Nedaří se mi ČSFD doplněk nainstalovat na Raspberry PI s RaspBmc, vždycky to skončí hláškou "nesplněné závislosti" přitom doplněk SerialZone nainstalovat jde. Jsem začátečník, poradíte?

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravim, chci se zeptat.. Nevi prosim vas nekdo, jestli funguje tenhle scrapper korektne take na XBMC 13 (Gotham-beta2)? Nejlepe pod Androidem? Mockrat dik..

    OdpovědětVymazat
  24. Bylo by mozne pri ukladani infa o filmu ulozit i nejaky neupraveny nazev, idealne anglicky, do OriginalTitle? Preferuje se pro vyhledavani titulku.
    Viz. https://github.com/beam/repository.beam.xbmc-addons/issues/2

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj,
    rád bych se přimluvil za vytvoření repozitáře pro tento doplněk nebo pro přidání do: https://code.google.com/p/xbmc-doplnky/
    Umožnilo by to automatickou aktualizaci. Díky.

    Milan ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Mám pocit, že je nějaké změna na CSFD. Přestalo mi to načítat nové tituly. Můžete prosím ověřit. Děkuji Šáfa

    OdpovědětVymazat
  27. Omlouvám se, vše je ok chyba na mé straně. Děkuji Šáfa

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, mohu se zeptat, funguje nekomu v posledni verzi XBMC(Gotham) korektne razeni dle anglickeho nazvu? Me to radi dle ceskeho, i kdyz mam razeni dle anglickeho zapnute. Predem diky. Jakub

    OdpovědětVymazat
  29. To samé u mě, nefunkční pro Gotham :(

    OdpovědětVymazat
  30. Resp., vypadá to, že v Gothamu aktuálně originální název nenačítá, jen český.

    OdpovědětVymazat
  31. Presne tak, oprava by byla moc super :-)

    OdpovědětVymazat
  32. mam par dotazu... zmenil mi u 99% nazvy z orig. na ceske, ale ja chtel mit orig. a ceske v zavorkach - jde to udelat? dale jsem zjistil po aplikaci na danou slozku s filmy, ze se da nastavit aby byl v kazdem nazvu i zanr, ale nedari se mi to aktualizovat hleda to uz jen novy obsah a stary neaktualizuje dle novych nastavení... lze nejak cely proces udelat znovu / aktualizovat kompletne ? Dale bych se chtel zeptat jak docilit toho, aby kazdy film uz mel stahly poster nikoliv aby se stahoval po najeti na danou slozku... docela to prodluzuje prohlizeni knihovny.

    Dekuji mockrat za rady s mojimi tremi dotazy/problemy.

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý den, prosím o radu. plugin jsem nainstaloval, ale nedaří se mi změnit to aby mi to z csfd stahovalo info o filmech. zatím mi to stále stahuje z toho původního zdroje a všechny návzvy a info jsou anglické. díky za radu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdarec. Je potreba nastavit vlastnosti knihovny, resp.cilove slozky..

      Vymazat
    2. Ahoj, muzes prosimte napsat, kde presne to mame zmenit? Nejak to nemuzu najit, mam stejny problem..stahuje vsechno anglicky a kdyz dam primo u filmu obnovit, uz to stahne cesky.
      Diky. Pavel

      Vymazat
  34. Dnes jsem aktualizoval na Gotham a nejnovější verze 3.2c mi funguje v pohode. Jinak bych rad podekoval autorovi, pouzivam tento stahovac uz cca 4 roky k plne spokojenosti.

    OdpovědětVymazat
  35. dobrý den, tak jsem jako nový uživatel nahodil hned novou verzi OpenElec 4.2.0 stable - a když dám instalovat doplňek ze Zip archivu (mustafa.csfd) tak se poté nic nestane a ani v povolených nemám csfd, nikde to nenajdu..bude to tou novou verzí OpenElec 4.2.0? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  36. tak děkuji, openelec s csfd mi funguje jen s verzí 3.0.5

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojte
    Poradte prosim, ako odstranim z hlavnej obrazovky zalozku, ktora sa vytvorila po aktualizovani obsahu (pridal som zdoj filmov, nazval som ho Rozpravky a tento nazov prida do hlavneho okna ostatne "video, hudba atd.") za kazdu pomoc vopred dakujem Palo

    OdpovědětVymazat
  38. Este maly detail "SerialZone - 2.1" mi urobi to iste Palo

    OdpovědětVymazat
  39. Prosim Vas, niektore nazvy mam 2x, neviete preco dik.

    OdpovědětVymazat
  40. Dobrý den,

    mám jeden problém filmy to načítá i popis je v pohodě akorát mi to místo českého názvu stahuje anglicky náhledy filmů obrázky. dá se to změnit nebo je to normální

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nestáhne to český poster i když v nastavení mám zaškrtnuté hledat z českým názvem.

      Vymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. Zdravím.
    Je nějaká šance na aktualizaci?
    Nejdříve to přestalo stahovat k českému názvu i ten anglický a teď už to stahuje nesmysly i do popisu
    testováno např. na http://www.csfd.cz/film/136243-tlumocnice/
    Předpokládám, že je to z důvodů nějakých změn na CSFD.
    Kodi mám v poslední final verzi 14.1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, potvrdzujem. Snáď autor updatuje plugin.

      Vymazat
  43. prosim doplnek nestahuje fanarty.napr.jupiter vychazi.predem dekuji

    OdpovědětVymazat
  44. prosim doplnek nestahuje fanarty.napr.jupiter vychazi.predem dekuji

    OdpovědětVymazat
  45. Zdravim, taky by prosil o aktualizaci. Zkousel jsem se do toho podivat sam, ale mota se mi ztoho hlava :)
    Jedna se mi o WD TV, stahuje to vetsinou nesmysly, a zadnej obrazek.
    Nebo alespon nejakej program, kterej upravuje .xml (ne poznamkovy blok), aby to davalo smysl. Diky

    OdpovědětVymazat
  46. Dobrý den. Chtěl bych upozornit na pravdpodobnou změnu ve struktuře obsahu csfd.cz, po které scraper vrací nebývale velké mnmožství prázdných položek. Zdravím a děkuji za Vaši práci.

    OdpovědětVymazat
  47. zdravim. pred par dny jsem preinstaloval kodi a csfd plugin mi nestahuje info korektne.
    u filmu u kterych se to vyskytuje nezobrazi ani nazev info o filmu proste nic jenom prazdne policko.
    skousel jsem i nainstalovat kodi pro pc, nic
    skusil jsem i starsi verzi na ktere bylo vsechno v pohode a taky nic.
    je problem v csfd?
    slo by s tim neco delat?

    OdpovědětVymazat
  48. Zdravím, problem je dle mého v kompatibilitě s poslední verzí Kodi. Po upgrade bylo potřeba plugin reinstalovat a od te doby to zlobí. Na každém zařízení se načtou / nenačtou různé filmy...

    OdpovědětVymazat
  49. Opraví se tu vubec? Stačí info jestli se tomu vubec někdo věnuje...

    OdpovědětVymazat
  50. zdravim chci se zeptat na nastaveni pluginu
    kdyz zvolim filmove plakaty , musi byt jeden zdroj nebo muzu zafajkovat vsechny zdroje ? velikost imdb plakatu znamena co ? cim vetsi tim lepsi kvalita obrazku ?
    nebylo by mozno zpracovat nejaky mini navod pro vsechny ?
    dik

    OdpovědětVymazat